The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya diğer ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak için tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya demir kabil malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cemi kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya hak ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en reva fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Binanın bağırsakinden bayağıya güzel inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından yardım alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan istanbul Yanggın kapısı fiyatları bir kuruluşsı vardır.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir ihtisas kayranı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Mimariların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına onay verilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda güvenliği tedarik etmek bâtınin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn ayrıca elementlere karşı esirgeme sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page